21.9.2021 11:37
Mikkelin Uimaseura

Seuran talkootyöt

Mikkelin Uimaseuran varainhankinta on hyvin pitkälle vanhempien kausimaksujen varassa. Jotta maksut saadaan pidettyä hieman matalammalla tasolla, ollaan seurassa perinteisesti tehty erilaisia talkoita kuten "Räsäsen piha-alueiden haravointi, Prisman rakettimyynti" yms. Olemme kuitenkin jo vuosien ajan kamppailleet sen tosiasian kanssa, että talkoisiin on erittäin vaikea löytää vapaaehtoisia. Tästä johtuen aloitammekin seurassa (kuten kauden aloitustilaisuudessa Visulahdessa kerroimme) pitämään yllä talkootyön vuorolistoja. Tämä tarkoittaa sitä että jokaisen tekniikka- sekä kilparyhmä uimarin perheelle tulee muutamia talkoovuoroja kauden aikana.

Tätä asiaa varten seura tarvitsisi nyt TALKOOVASTAAVAA pitämään yllä vuorolistaa sekä varmistamaan että talkoissa on sovittu määrä tekijöitä paikalla. Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä ja innokas auttamaan seuraa tässä asiassa, niin olethan yhteydessä seuran puheenjohtaja Jyrki Pitkäseen joko Spostitse puheenjohtaja@mikkelinuimaseura.fi tai puhelimella 0400-510731.

Tehtävän tarkempi kuvaus ja tehtävät käydään sitten yhdessä läpi ja toki pienenä porkkanana tehtävään on se, että TALKOOVASTAAVA ei niin halutessaan "joudu" esim haravanvarteen

Seuramme on tehnyt jo usean vuoden ajan talkoona ilotulitemyyntiä Mikkelin Prismassa. Myynti toteutuu joulun pyhien jälkeen viiden päivän aikana, klo 9-21 välisenä aikana (31.12 klo 9-18). Myyntipisteellä tulee olla aina yksi Ilotulitteiden kaupan ja varastoinnin vastaava hoitaja-tentin suorittanut henkilö.

Tentin suorittaneita meillä on uimaseurassa tällä hetkellä 3 ja lisää tarvittaisiin sujuvan talkoon toteuttamiseksi. Tentin voi suorittaa Tukesin nettisivuilla ja sieltä löytyy myös koulutusmateriaali. Seura maksaa tentin ja toivoo tietenkin osallistumista vastuumyyjänä rakettimyyntiin. Lisätietoja ja ilmoittautumisia Teemulle, kilpailut@mikkelinuimaseura.fi tai p.0405702579.

Syysterveisin,
Mikkelin Uimaseuran Hallitus